Bernardusdriesprong

Wij zijn een JEZ!-organisatie 

JEZ! staat voor 'Jong en Zot' en is een verhaal van, voor en door jongeren.
JEZ werkt samen met zo'n 200 organisaties die jongeren centraal zetten en Bernardusdriesprong is hier één van. Er wordt geld ingezameld voor meer dan 200 projecten en het Beleaf'm-project is er daar één van. 

Met dit project willen we geld inzamelen om de leefomgeving voor onze OV1'ers een serieuze upgrade te geven en hen ook toegang te geven tot de digitale wereld via aangepaste infrastructuur.

Geld inzamelen doen we door verschillende acties zoals een pannenkoekenverkoop, verkoop van kant en klare maaltijden (In Den Oven) en zoveel meer. Daarnaast vragen we ook steun via crowdfunding!

Crowdfunding : Vanaf €1 tot ... kan u storten op onze crowdfundingpagina!
Klik op de knop 'Steun Ons', vul je gegevens in en doe de betaling via online banking. Wij danken jullie alvast voor de steun!

MISSIE EN VISIE

Bernardusdriesprong is een school op maat voor jongeren met een verstandelijke beperking en/of autismespectrumstoornis. We bieden vorming, begeleiding en zorg aan in (samen) leven, wonen en werken.

Onze school is een WARME school. We werken aan verbinding tussen de jongere en de leerkracht, in een sfeer van wederzijds respect en vertrouwen.
We zijn een school OP MAAT waarin we met de jongere samenwerken aan een persoonlijk traject, aangepast aan zijn/haar mogelijkheden en tempo.
We geloven in de GROEI van jongeren.  We werken vanuit hun talenten en groeimogelijkheden.
We blijven KANSEN geven opdat iedere jongere zichzelf zou kunnen ontplooien.
We werken aan de ZELFSTANDIGHEID van de jongere zodat hij/zij sterk staat om aan de samenleving deel te nemen.