Bernardusdriesprong

Flyer

'In Den Oven' is terug!

Voor het vierde jaar op rij kan je terug versbereide ovenmaaltijden bestellen, die bovendien ook perfect invriesbaar zijn! Hoog tijd om een voorraad in te slaan dus!

De opbrengst gaat net zoals elk jaar volledig naar de werking van onze school en dankzij de JEZ-actiewordt de opbrengst dit jaar ook nog eens verdubbeld! Je kan onze heerlijke maaltijden bestellen t.e.m 23 februari!

Ga dus snel naar onze webshop via deze link en bestel je maaltijd(en).

Ons aanbod zie je hierboven op de flyer. Begin jij ook al te watertanden van onze lasagne of ben je toch meer fan van de moussaka? Daarnaast hebben we dit jaar ook een vegetarische canneloni ter beschikking! Oh ja, vergeet ook zeker jouw dessertje niet te bestellen!

Afhalen kan op 1 maart tussen 10 en 18u op onze school. 

Alvast bedankt voor jullie steun! 

MISSIE EN VISIE

Bernardusdriesprong is een school op maat voor jongeren met een verstandelijke beperking en/of autismespectrumstoornis. We bieden vorming, begeleiding en zorg aan in (samen) leven, wonen en werken.

Onze school is een WARME school. We werken aan verbinding tussen de jongere en de leerkracht, in een sfeer van wederzijds respect en vertrouwen.
We zijn een school OP MAAT waarin we met de jongere samenwerken aan een persoonlijk traject, aangepast aan zijn/haar mogelijkheden en tempo.
We geloven in de GROEI van jongeren.  We werken vanuit hun talenten en groeimogelijkheden.
We blijven KANSEN geven opdat iedere jongere zichzelf zou kunnen ontplooien.
We werken aan de ZELFSTANDIGHEID van de jongere zodat hij/zij sterk staat om aan de samenleving deel te nemen.