JEZ!

Wij zijn een JEZ!-organisatie 

JEZ! staat voor 'Jong en Zot' en is een verhaal van, voor en door jongeren.
JEZ werkt samen met zo'n 200 organisaties die jongeren centraal zetten en Bernardusdriesprong is hier één van.

De jongerenbeweging, die samen met VTM, Qmusic, HLN en Belfius jongeren een stem wil geven, wordt voortgestuwd door 15 JEZ! jongeren en 4 bekende ambassadeurs. Er wordt geld ingezameld voor meer dan 200 projecten en het Beleaf'm-project is er daar één van. 

Beleaf'm 

Beleaf'm is onze projectnaam met een kleine twist, het staat voor 'Believe Them' wat staat voor 'geloof in hun kunnen'. Onze leerlingen van OV1 zijn de leerlingen waarvoor we dit project doen. Ze hebben vele talenten maar door hun diverse problematieken is het soms moeilijk om deze optimaal te ontplooien. Onze leerkrachten en begeleiders doen dan ook hun uiterste best om hen zoveel mogelijk te leren in een zo huiselijk mogelijke sfeer. Met dit project willen we geld inzamelen om hun leefomgeving een serieuze upgrade te geven en hen ook toegang te geven tot de digitale wereld via aangepaste infrastructuur. Om dit te bekostigen zullen we in het kader van dit project acties ondernemen en vragen we ook aan jullie steun om het benodigde bedrag bij elkaar te verdienen. 

Acties 

Geld inzamelen doen we door verschillende acties zoals een pannenkoekenverkoop, verkoop van kant en klare maaltijden (In Den Oven) en zoveel meer. Daarnaast vragen we ook steun via crowdfunding. Deze crowdfunding werkt via het Koalect-platform. 

 


Crowdfunding : Vanaf €1 tot ... kan u storten op onze crowdfundingpagina !
Klik op de knop 'Steun Ons', vul je gegevens in en doe de betaling via online banking. Wij danken jullie alvast voor de steun!